Honlap-menü
Mini-chat
Körkérdésünk
Legyenek további fejlesztések az oldalon?
Összes válasz: 18
Statisztika

Online összesen: 1
Vendégek: 1
Felhasználók: 0
Belépés
Szerda, 2023-02-01, 7:33 PM
Üdvözöllek Vendég

Tiltott képességek

A tiltott képességeket nem véletlenül tiltották be. Túlságosan veszélyesek mind a használójára, mind az ellenfelekre. A tiltott képességek nem egyféle csoport különböző változatai. Ezerféle képesség, melyben csak az a közös, hogy olyan, mint az orosz rulett: vagy te fekszel ki, vagy az ellenfeled, de valamelyikőtök mindenképpen.

 
Cseppfolyós parazita
 
A használója lentről felfele folyamatosan cseppfolyóssá válik, mígnem egy sűrűbb, sárszínű tócsa lesz. Cseppfolyós állapotban aránylag gyorsan tud közlekedni, így könnyedén elérheti az áldozatát, akit körbezár, és megemészt, mígnem az ellenfélből csak egy csontváz marad. A képesség hátránya, hogy a használója közben folyamatosan emészti magát is, így ha nem kebelez be valamit gyorsan, akkor a használója meghal (0 lesz az energiaszintje, és elveszti a harcot).
 
Kritériumok: 5-ös erő, 5-ös védekezés, 5-ös pontosság, 5-ös fürgeség, 5-ös mágia, 5-ös intelligencia, 3 képesség feláldozása, amiket később a harcos nem tanulhat újra.

Típus: Speciális

Felhasználási energia: 30 energiapont/kör.

Sebzés: 30

Egyéb hatás: ha három körön belül nem végez az ellenféllel, a harcos elveszíti a küzdelmet.

Tanulási idő: 5 szakasz.
 
 
Pusztító energia
 
A harcos minden mágiáját felhasználja, és hagyja kitörni magából a hatalmas mennyiségű varázserőt. Testét vakító energia veszi körül. Ezt bárhova kilőheti, és akit eltalál, annak az energiaszintje 0-ra csökken, és elveszti a harcot, illetve minden sebzéstől is megvédi, de ha nem fogja hamar vissza magát a harcos, és a maradék mágiáját nem tartja magában, akkor a képesség kezdete után vagy tíz másodperccel ájultan eshet össze (0 energiaszinttel). Ha hamar vissza is fogja magát, akkor is rengeteg energiát vesztett, és nagy valószínűséggel elvesztette a harcot.
 
Kritériumok: 10-es mágia.

Típus: Speciális

Felhasználási energia: 50 energiapont.

Sebzés: 60

Egyéb hatás:-

Tanulási idő: 10 szakasz.
 
Keresés
Naptár
«  Február 2023  »
HKSzeCsPSzoV
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728
Mentett bejegyzések
Barátaink:
  • Honlap létrehozása
  • TOP 100
  • Zene
  • Ajándék